You Are Reading

1

Bom Atom bukti kekejaman Amerika syarikat.

ArryCode Monday, March 28, 2011 ,


Amerika Syarikat secara fakta adalah sebuah negara paling kejam kerana paling ramai membunuh orang awam.


Asap menjulang setinggi 40,000 kaki…. 2/3 Hiroshima musnah Dari jarak 3 batu dari pusat letupan 60,000 dari 90,000 banggunan menjadi debu dan sehinggakan besi besi di banggunan menjadi cair Bom yang meletup itu di Hiroshima membunuh wanita dan kanak-kanak termasuk askar. 
Penduduk Hiroshima di anggarkan 350,000 orang dan 70,000 mati serta-merta dan selebihnya 70,000 mati kerana kesan daripada radioaktif yang dirasai sehingga 5 tahun lamanya.

  • penyakit kanser
  • simptom penat yang melampau
  • sakit sendi dan otot
  • meningkatkan keguguran di kalangan wanita hamildan kecacatan bayi dalam rahimPartikel DU ini akan memasuki hidung, melalui saluran pernafasan teruske otak dan akan menjejaskan kemampuan berfikir dan bertindak manusia.
  • DU bukan saja menjejaskan kehidupan manusia, bahkan memberi kesan keatas semua sistem kehidupan – tumbuhan, binatang, malahan bakteria.P/S: Pada hakikat sebenar nya Amerika telah kalah dalam perang dunia kedua , Kekuatan tentera jepun dan persenjataan tidak mampu ditandingi oleh tentera Amerika. Pembunuhan rakyat jepun adalah untuk menutup akan segala kelemahan. Bahkan Amerika terlepas dari undang2 pembunuhan manusia secara terbuka.

1 comments:

gnesop said...

Tiada peperangan yang bawa kebaikkan

 
Copyright 2010 ArryCode_Blog