You Are Reading

3

Aku dan kerja

ArryCode Saturday, April 2, 2011

Assalamualaikum.. untuk semua yang datang ker blog aku yang lembab nak loading ini...hihihiii...sorry ler, kerana masa aku kini terhad kerana aku sekarang mempunyai pekerjaan tetap.. sebelum ni just technician parttime, so nak memperbaiki blog memakan masa ler gak... pada yang megomen tu ,tima kasih sebab komen korang satu komen yang cuba membetulkan kekurangan pada blog aku ni... tima kasih sesangat pada yang menjadi reader dan yang selalu menjengah kesini....

Novel aku, dia dan esok  jugak terpaksa di hold sambung untuk seketika kerana penulisnya sedang merajuk kan diri hihihihihi.... acah jer , si Nur Pena ker oversea ... keluar negara atau negerii tu aku tak tau...

n3 kali ni aku nak kongsi suasana baru tempat aku bekerja .. tak ler sehebat korang2 yang kat luar sana... 

 Alo2 ni sample led bukan laluan nak ke tandas..
kat sini macam2 lampu ader.. klau rasa2 korang nak buat rumah korang cam disko leh ler dtg sini...

 kan aku dah cakap kt sini cam2 lampu ader pokok lampu pun ader, cantik memang cantik begitu gak ler ngan duit nyer... Ratus gak ler

naik rimas gak aku sebab banyak sangat lampu siap gantung sana sini... tapi layan jer ler.. bukan aku yang bayar bil api pun..

kat sini aku sorang jer yang berbangsa melayu... lain semua chinese.. tpi dia owg tak kedekut ilmu, dan tak ader sifat2 dengki.... tau2 ler keje aku ni kejar komisen walaupun ader basic..Boss aku cam ok jer, sbb siap shakehand ngan aku dan wat ucapan selamat datang...huhuhuh tak tau ler... hari2 akan datang..

Pic lampu ni aku ter...amik sbb dah takde idea nak amik gambar aper?

Cantik tak ? Sori ler aku bukan mat bunga.... tapi dalam hati ader banyak taman.. hihihiihhi taman jurasic park.

Ok ler, mata aku pun dah rasa mengantuk, esok nak bangun pagi. kang tak pasal aku tk leh bangun sbb semalam aku tido 1jam 1/2 jer... harap2 kalu ader tersalah bahasa sori... aku hanya manusia biasa yang punya banyak kelemahan... 

Pada semua yang ziarah ,singgah dan lalu lalang kat blog ni.... maaf yer klau aku lambat buat kujungan balas...
Insya Allah akuakan cuba datang ke taman2 korang dan komen koman aper yang patut... 

selamat pagi semua dan selamat tido... 

3 comments:

toyolkiut said...

wah..
patut pun dh kurang nkmpk kelibat arry skrg..
bagus2.. keje d dahulukn..
x berpinar ke mata tu tngok kaler2 lampu tu.. hehe..
cr bnyk2 pngalamn ye..

psstt.. dpt gaji ptama blanje TK aiskrim cornetto ok?

ArryCode said...

insya Allah... boleh aje...

Allyza said...

huhu..besh..keje leklok & rajin2 k..

and..jgn lupa banje TR tau, dh lama tunggu neh..huhu ;p



 
Copyright 2010 ArryCode_Blog