You Are Reading

2

Back to School 3 Template

ArryCode Saturday, February 5, 2011 ,
Tema template yang aku paparkan ni sebenarnya dah lama, tapi ini lah diantara template2 pilihan aku masa mula-mula blogger... lagipun masa tu tema ni hanya untuk blog WP.... So, untuk blogger tak der. Aku pakai tema ini pun tak sampai seminggu, sebab payah nak ubah jadi template blogger.... yang menariknya kerana rekaan nya .

Back to School 3 Template

So, yang biasa dengan berdiari dan mencoret catatan hidup ni memang sesuai., Boleh ler tengok demo yang telah aku sedia kan dan terdapat dalam dua versi: WP dan Blogger.

P/S: Selamat mentemplate kan blog korang... apa2 pun pastikan save template asal korang sebelum buat perubahan...




 
Copyright 2010 ArryCode_Blog